loader image

Workshop – ACADEMIA AUTO TEHNICA – 09.04.2022, în amfitreatul M2, începand cu orele 09:30

PARTENERIAT

FACULTATEA DE MECANICĂ și XMeditor– Academia AUTOTEHNICA

Parteneriatul FACULTATEA DE MECANICĂ-  prin  Departamentul de Inginerie Mecanică și Autovehicule Rutiere și, XMeditor-Academia AUTOTEHNICA alături de GARAGE TRAINING se pare că este unul de succes, având în vedere faptul că AUTOTEHNICA n-i s-a alăturat începând cu anul 2006, când Domnul prof.univ.dr.ing. Edward Rakoși a sprijinit buna desfășurare a evenimentelor. Parteneriatul nostru întărește astfel legătura necesară dintre mediul de afaceri și studenți, prin organizarea de evenimente ce constau în prezentări de produse, soluții complete la diverse cerințe și/sau prezentări generale ale ofertelor firmelor de renume din domeniul auto și nu în ultimul rând workshopurile pe teme tehnice de interes susținute de traineri de prestigiu din domeniul automotive, cum ar fi Dl. Adrian Gidali de la GARAGE TRAINING, care a fost secondat acum de partenerul de nădejde, Dl. Florin Simon.

La ediția din acest an, care a avut loc sâmbătă, în data de 09 aprilie 2022, au fost peste 200 de participanți și 11 societăți comerciale care au prezentat celor interesați ofertele de servicii și produse. Deasemenea participanții au putut să interacționeze cu personalități de marcă , reprezentanți ai unor firme renumite în domeniul automobilelor, cum ar fi: Dl. Levente Sandor – Director regional de vânzări al firmei GATES, pentru Ungaria, România și Bulgaria, care a deschis activitățile seminarului tehnic cu o prezentarea soluțiilor oferite de firma pe care o reprezintă; Dl.Florin Văscuț  – Project manager și Director pentru Europa de Est al consorțiului MANN-HUMMEL; Dl Manuel Tănasă – Director pentru Europa Centrală și de Est al firmei KYB; Dl. Bogdan Istrate – Director de vânzări pentru Europa de Est al firmei MAHLE; Dl. Florin Calciu, Manager general al Societății Comerciale Turbo-Tec România SRL.

Worksopul  susținut de echipa de traineri Adrian Gidali și Florin Simon, a constat în dezvoltarea următoarelor teme: Introducere în diagnosticarea rețelelor multiplexate (CAN-us, FlexRay, LIN); Sistemul de Reducere Catalitică Selectivă (SCR-AdBlue); Sistemul de Monitorizare a Presiunii în Anvelope (TPMS)