loader image

Angajări – Internship
Programul de burse BorgWarner


Societatea comerciala cu profil agricol, CGC AGRIA, cu sediul in Piatra
Neamt, judetul Neamt, angajeaza Inginer Mecanic pentru punctul de lucru din
comuna Girov, judetul Neamt.

Cei interesati pot trimite CV-ul la adresa de mail: *cgc.agria@gmail.com
<cgc.agria@gmail.com>*

Pentru alte informatii ne puteti contacta la nr. de telefon: *0722 474622*


Summer Internship – PREH


Compania BorgWarner din Iasi deschide anul cu noi oportunități pentru tine. Aplică și tu pentru postul de Engineering Fresh Graduate.

Cum poți aplica?

Despre programul de Engineering Fresh Graduate.

Engineering Fresh Graduate este un program destinat absolvenților de studii superioare tehnice, în vederea formării ca viitori ingineri. Programul este constituit din 2 etape, pe durata unui an de zile si presupune participarea la traininguri și desfășurarea de activități specifice postului. În funcție de evaluarea si disponibilitatea posturilor, viitorii angajați pot obține un post de inginer permanent in cadrul companiei noastre.

Stiați că:

  • 1/3 ingineri din fabrica BorgWarner este absolvent al acestui program
  • Peste 400 de absolvenți angajați în urma parteneriatului cu Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”
  • Peste 500 de absolvenți ai programului  din 2009

Despre BorgWarner

Compania BorgWarner a finalizat achiziția Delphi Technologies, la începutul lunii octombrie 2020. În urma acestui proces, compania BorgWarner își consolidează gama de produse și tehnologii, devenind un lider în sistemele de propulsie bine poziționat pe piața automotive aflată în continuă transformare.

Fabrica din Iași, Romania

Este o unitate de producție cu peste 2.000 de angajati, specializată în producția de pompe de înaltă presiune (pentru motoare pe benzină și motorină), precum și injectoare pentru autovehicule si vehicule comerciale. Compania a investit în mod periodic în linii noi de producție cu tehnologie de înaltă precizie, pentru a asigura o gamă competitivă și solidă de produse pentru sistemele de propulsie. Produsele realizate în Iași contribuie la optimizarea performanței motorului, creșterea eficienței vehiculelor, reducerea emisiilor și îmbunătățirea performanței de condus. La momentul actual, produsele fabricate în Iași au fost instalate pe mai mult de 10 milioane de vehicule la nivel mondial.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vizitați borgwarner.com.


HCL – Internship – Job Opportunity


Growww 2021 – Grupul MOL are disponibile 82 de posturi pentru tineri absolvenți.


Vitesco Technologies Internship

Întrucât ne mărim echipa, suntem în căutarea unui nou coleg/colege aflat/ă la început de carieră și dornic/dornică să se dezvolte pe partea de Industrialisation Testing în cadrul companiei Vitesco Technologies.

Experiența nu este necesară însă pasiunea și ambiția de dezvoltare în această direcție sunt criterii esențiale.  Dacă ți-am stârnit interesul, te așteptăm la o discuție să ne cunoaștem mai bine și să împărtășim idei.
 
Persoana de contact: madalina-elena.marin@continental-corporation.com
 

  • Operation
  • Advance Purchasing