loader image

Deschiderea anului universitar 2024-2025

Luni a avut loc deschiderea anului universitar 2024-2025 la Facultatea de Mecanică din Iași, în amfiteatrul M2. La festivitate au participat distinsele noastre cadre didactice, invitații noștri speciali de la mai multe companii cu care colaborăm de mult timp și un număr impresionant de studenți.
Domnul Decan Conf.Univ. dr. Ing. Gelu Ianuș a declarat deschis noul an universitar, după care a premiat toți studenții cu rezultate foarte bune în anul precedent, dar și studenții cu rezultate deosebite la concursuri naționale și internaționale, aici având un număr impresionant de premii obținute de studenții noștri. Printe care amintim echipa Formula Student ( T.U.Iasi Racing Team ), TUIasi MotorSport dar și studenții din cluburile de mecatronică și robotică.
Nu în ultimul rând a fost premiată asociația Liga Studenților de la Mecanică – Iași prin președintele ei pentru toată implicarea și toate proiectele realizate anul trecut.
Felicităm toți studenții implicați cu rezultate bune și le dorim mult succes în noul an! 👏🔝
Din partea conducerii Universității l-am avut astăzi alături pe domnul prorector Conf.univ. dr.ing. Bogdan Istrate, care a transmis mesajul Universității și a asigurat studenții că Universitatea le este alături prin toate cadrele didactice și tot personalul angajat.
Este un start promițător de an universitar 2024-2025, așadar vă urăm tuturor un an cât mai productiv!