loader image

Participă la EBEC 2021!

Te invităm să te înscrii la runda locală EBEC, ce va avea loc în perioada 20-21 noiembrie. EBEC (European BEST Engineering Competition) e o competiție la nivel european și are ca scop dezvoltarea abilităților inginerești ale studenților.

Înscrie-te cu alți 3 colegi (sau câți reușești să găsești, iar noi te ajutăm să îți completăm echipa) la una dintre cele două secțiuni: Case Study și Team Design. Sau te poți înscrie la Show & Tell pentru a prezenta unul din proiectele tale personale.

  • Case Study urmărește găsirea de soluții eficiente pentru probleme ample. La edițiile anterioare s-au propus și metode pentru a reduce traficul din campusul Tudor Vladimirescu, dar s-au proiectat și camere de Escape Room (proiectul câștigător a fost și implementat). Anul acesta Deloitte Digital(companie globală ce oferă servicii profesionale) va propune tema probei de CS.
  • Team Design se concentrează pe abilitățile practice, în special pe realizarea unor prototipuri. Anul acesta se va organiza totul în online, iar echipele vor realiza un proiect într-un program de modelare. În ediția anterioară tema a fost înfrumusețarea şi dezvoltarea parcului de lângă căminul T9. Anul acesta probă va fi oferită de Thoughtworks(companie globală de consultanță software)
  • Show & Tell este o activitate din cadrul competiției inginerești EBEC în care studenți de la TUIASI prezintă proiectele tehnice realizate de către aceștia cu scopul de a se afirma în fața diferitelor companii prezente la eveniment. Proiectele vor fi evaluate de către un juriu, urmând ca cel mai ingenios și apreciat proiect să fie premiat.

De menționat că pentru a participa la eveniment nu este nevoie de cunoștințe tehnice aprofundate, ci doar de o gândire originală și critică. Câștigătorii de la Case Study și Team Design, pe lângă premiere, vor merge mai departe la etapa regională (pe România și Republica Moldova), iar de acolo poate chiar la cea finală (organizată de colegii noștri din Zagreb).

Evenimentul e organizat de BEST Iași cu sprijinul  Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” Iași.

Anul acesta EBEC este realizat cu ajutorul partenerilor noștri Deloitte Digital, Thoughtworks, InOraș , La Iași, News Moldova, Bună Ziua Iași, ATV ADU, Trofez, Ateneul Național Iași și Idei 3D, Red Goblin, Editura Humanitas, Pim, Ziarul Evenimentul, Curierul de Iași, Re-Start, Wink, Iulius Mall, Radio Hit, Arena de airsoft.