loader image

Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași organizează în perioada 20-22 mai 2020 evenimentul OpenDays@TUIASI, o reinterpretare virtuală a Zilelor Porților Deschise.

INVITAȚIE

Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași organizează în perioada 20-22 mai 2020 evenimentul OpenDays@TUIASI, o reinterpretare virtuală a Zilelor Porților Deschise.

https://opendays.tuiasi.ro/

Pe parcursul acestor 3 zile, în intervalul 13.00-19.00, ne vom muta în online cu prelegeri interactive și dezbateri (fiecare cu timp de desfășurare de 1 oră), susținute de profesori din facultățile Politehnicii ieșene, de profesioniști din cadrul Centrului de Consiliere TUIASI, de reprezentanți ai SAS (Societatea Antreprenorială Studențească a TUIASI) în colaborare cu cei ai mediului economic. Tinerii vor afla răspunsuri la întrebări care contează pentru ei: Ce înseamnă Ingineria sau Arhitectura?; Cum își aleg specializarea potrivită și care sunt diferențele dintre domeniile tehnice?; De ce este Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași alegerea potrivită pentru ei?; Cât de frumoasă sau de dificilă este viața de student la Asachi?; Ce spun actualii sau foștii studenți despre experiența lor aici?

Vă invităm să ne fiți alături și vă adresăm rugămintea de a distribui această invitație către elevii dumneavoastră, prin intermediul canalelor de comunicare aflate la dispoziția dumneavoastră (adrese de email, grupuri de discuții, pagini de facebook sau site-uri de prezentare).

Participarea publicului la prezentări este gratuită, accesul fiind permis după completarea formularului de înregistrare ce se regăsește pe site-ul oficial al evenimentului, la adresa: www.opendays.tuiasi.ro. Aici sunt prezentate atât tematica și intervalul orar pentru fiecare activitate interactivă, cât și detalii atractive despre Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași, despre campusul Tudor Vladimirescu, despre admiterea la TUIASI, dar și broșuri de prezentare ale facultăților.

Pentru informații, asistență și suport privind înscrierea vă stăm la dispoziție la adresa: opendays@tuiasi.ro