loader image

Zilele TUIASI 2022

Zilele TUIASI 2022

Miercuri, 16 noiembrie 2022, s-a desfășurat în Aula Magna “Carmen Sylva” ceremonia de omagiere a 85 de ani de la întemeierea Școlii Politehnice “Gheorghe Asachi” din Iași. În cadrul acestui eveniment, domnului prof. univ. dr. ing. Corneliu Munteanu, membru al Departamentului de Inginerie Mecanică, Mecatronică și Robotică, i s-a decernat premiul de excelență pentru cercetătorul cu cele mai bune performanțe în cercetarea științifică în anul 2022.

Acest eveniment a fost și un prilej pentru comunitatea academică de a-și manifesta recunoștința față de profesorii care au făcut, prin întreaga lor activitate, cinste Politehnicii ieșene. Astfel, a fost acordată distincția de profesor senior colegilor noștri, cadre didactice de la Facultatea de Mecanică,  prof. univ. dr. ing. Gheorghe Lozonschi, prof. univ. dr. ing. Cezar Duca și prof. univ. dr. ing. Liviu Hostiuc. Domnului conf. univ. dr. ing. Ovidiu Florin Tudose-Sandu-Ville i s-a conferit titlul de membru de onoare al comunității academice.

Adresăm felicitări și domnilor prof. univ. dr. ing. mat. Daniel Condurache și prof. univ. dr. fiz. Maricel Agop,  titulari ai disciplinelor Mecanică și Fizică, cărora li s-a acordat titlul de profesor emerit,precum și doamnei conf. univ. dr. ing. Aurora Alexandrescu, titular al cursului Mecanica fluidelor, distinsă cu titlul de membru de onoare al comunității academice.

VIVAT, CRESCAT, FLOREAT!